tiistai 12. tammikuuta 2016

Suunnitelmia digihaukeen Uudenmaantien koulutalolla

Uudenmaantien koulutalolla ollaan Dighauen suunnitelmien kohdalla päästy hyvään vauhtiin! Uudenmaantiellä ollaan päätetty hankkeen sisällön suunnitelmasta ja sen aikataulusta. Kaiken kattavaksi filosofiaksi on valittu läpinäkyvyys ja synergia.


Tämän johdosta yhteiseksi kanavaksi esim. materiaaleille on valittu Thinglink. Thinglinkiin päivitetään Uudenmaantien koulutalon toiminnot liittyen Digihaukeen! Thinglinkistä on myös luettavissa Digihauen aikataulu koko vuodelle!


Thinglink mahdollistaa sen, että kaikki toimijat ovat kokoajan tietoisia siitä, mitä Uudenmaantiellä tapahtuu ja voivat välittömästi käydä katsomassa siitä kuvauksen.


Kokonaisuutena Uudenmaantiellä on koottu kolme työryhmää, jotka jakavat kaikki työkokonaisuudet. Thinglinkiin päivitetään lähiaikoina eri henkilöiden työkokonaisuudet, jolloin myös heihin voi tarvittaessa olla yhteydessä!


Eli ei muuta kuin jokainen toimija tutustumaan Uudenmaantien koulutalon suunnitelmaan ja aikatauluun! Tämä onnistuu suoraan seuraavasta linkistä:

https://www.thinglink.com/scene/732503558317932546


Ohjelma ei vaadi rekisteröitymistä. Toisaalta rekisteröityminen on ilmaista, jos joku haluaa tutustua ohjemaan erikseen :) Pohja toimii niin mobiilina kuin perinteisemmällä tietokoneellakin! Pienenenä ohjeena voitaisiin vielä lisätä se, että pohjalla korostuvat "pallukat" ovat linkkejä, jotka johtavat kuvauksiin ko. aiheesta. Eli näitä klikkaamalla pääsee eteenpäin haluamallaan aihealueella! Materiaalia päivitetään koko ajan. Säännöllisin väliajoin tulee pieni bloggaus päivityksiin liittyen, jolloin Thinglinkissä on uutta materiaalia!


Mutta summa summarum! Käy tutustumassa suunnitelmaan ja ota hankkeen aikana siitä kaikki hyöty irti!


Hyvää digivuotta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.