torstai 15. syyskuuta 2016

Uudenmaantie digitaalinen syyskuu

Digihauki on hankkeena kääntymässä kohti syksyä ja nyt on hyvä aika kuvata Uudenmaantien työkokonaisuuksien tilannetta.


Yhtenä isona työkokonaisuutena oli tutkinnon visualistaminen. Tämän suhteen tilanne on hyvä. Konkreettinen tuote sekä taustalla toimivat materiaalit ovat valmiit. Päätavoite on, että opiskelijoille mahdollistetaan helppo lisätiedon haku mobiilisti. Tällä hetkellä odotamme vielä kiinnikkeiden ja suojatarvikkeiden saapumista, minkä jälkeen ko. tuote asetetaan seinälle koulutalon aulakerrokseen.


Koulutusten ja levittämistöiden suhteen toiminta aktivoituu syksyn edetessä. Koulutukset koskevat pääosin uutta-vanhaa DigiTAI:ta, jonka käyttöä pyritään kokoajan monipuolistamaan. Levittämisen kohdalla Uudenmaantien koulutalon markkinointi on tuottanut syksyksi koulutustilauksia muutamalle paikkakunnalle Varsinais-Suomessa.


DigiTAI:ta kehitetään myös kokoajan visuaalisemmaksi sekä käyttäjäystävällisemmäksi. DigiTAI:n käyttöön tehdään opetusvideoita, jotka toimivat kirjallisten ohjeiden tukena.


Syyskuu vaihtuu nopeasti lokakuuksi ja diginopeudella se tarkoittaa todella lyhyttä aikaa. Hanke on tähän mennessä antanut Uudenmaantielle paljon, mutta nyt merkittäväksi seikaksi nousee myös se, miten hankkeen hyödyille saadaan jatkuvuus ja hyöty myös tulevaisuudessa. Täytyy muistaa, että myös vuosi 2017 on digivuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.