perjantai 25. marraskuuta 2016

Uudenmaantien haukinen loppusyksy

Vaikka digihauki etenee kohti loppuaan, touhutaan Uudenmaantiellä vielä täysillä. Loppusyksyn teemat ovat olleet kouluttaminen, juurruttaminen ja levittäminen. Ja teemat ovat kohdistuneet uudistuneeseen DigiTAI:hin eli vanhaan Virtuaalisairaalaan. Koulutalo asetti aiemmin tavoitteekseen, että DigiTAI ympäristö saisi tunnettavuutta ja sitä hyödynnettäisiin entistä laajemmin. Tämän tavoitteen taakse asetettiin myös ajatus siitä, että tämä ei ole Turun yksinoikeus. Tätä ajatusta vasten nojaten Uudenmaantien loppusyksy on mennyt pitkälti siinä, että olemme kouluttaneet muiden kaupunkien koulutaloja DigiTAI:n käyttöön. Tämä on myös sisällyttänyt sen, että olemme käyneet kertomassa kokemuksia paperittomasta näyttösuunnitelmasta ja esitelleet sitä tarkemmin kuulijoita!


Koulutustilaisuuksia on järjestetty Uudessakaupungissa, Salossa, Kaarinassa, Loimaalla sekä Turussa. Loppuvuodesta on vuorossa vielä Raisio. Koulutustilaisuuksista on pidetty on mikä tärkeintä, ne ovat saavuttaneet myös muita aloja kuin vain sosiaali- ja terveysalan. Kaikissa yksiköissä olemme harjoitelleet pelin tekemistä sekä puhuneet digitaalisuuden hyödyllisyydestä. Paperiton näyttösuunnitelma on myös herättänyt paljon keskustelua ja kommentteja. Uudenmaantien koulutalolla tehtiin myös opetusvideoita liittyen DigiTAI:hin, jotka kaikki jaettiin koulutettaville koulutaloille.


Videot ovat nähtävissä täysin julkisina materiaalipankissamme!


https://magic.piktochart.com/output/11076495-untitled-presentationTai digihauen yhteistyötilasta:


https://www.thinglink.com/scene/732503558317932546Eli vaikka vuosi rientää kohti vaihtumistaan, digihauki elää ja toimii vielä täysillä! Tällä toiminnalla Uudenmaantiellä pyritään omalta osaltaan varmistaa myös sitä, että tämän hankkeen hyödyt elävät myös vuonna 2017!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.