tiistai 23. helmikuuta 2016

Uudenmaantien 3D-opetus lähenee toteutumistaan

Yksi Uudenmaantien koulutalon työkokonaisuuksista liittyen Digihaukeen oli 3D-opetuksen käyttöönotto anatomian opetuksessa. Nyt ollaan tilanteessa, jossa 3D-televisio on käyttövalmis ja ohjelma asennettu. Ohjelmana käytetään The 3D Classroom- ohjelmaa, jossa voidaan anatomian lisäksi opettaa esimerkiksi kemiaa. 3D- lasien yhteensovittaminen itse television kanssa tapahtuu tämän viikon aikana eli hiihtoloman jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus astua 3D-opetuksen maailmaan.


Opetuksen laajamittainen käyttöönotto ei toki tapahtu salamaniskusta. Tätä varten koulutalolle on tehty helpot ohjeet, joita seuraamalla pääsee matalalla kynnyksellä kokeilemaan ohjelmaa. Tämän lisäksi Uudenmaantiellä järjestetään kiinnostuneille opettajille mahdollisuus tulla seuraamaan oppituntia, jossa käytetään 3D-opetusta. Opettajille järjestetään tarvittaessa myös "välituntikoulua" liittyen 3D-opetukseen.


Ohjeita pääset vilkaisemaan seuraavasta linkistä:


https://prezi.com/m4vwpznxxlhg/ohjeet-3d-opetuksen-kayttoonottoon/


Thinglinkiin on nyt päivitetty työkokonaisuuden "3D-opetus" kohdalle video, miltä ohjelma näyttää. Kokeeksi otettu sydän. Taustalla kuuluva musiikki ei kuulu ohjelmaan, vaan on laitettu siihen tunnelmamielessä :). Eli mene kohdasta 3D-opetus eteenpäin ja avautuvan sivuston alalaitaan päästäksesi videoon.


Thinglinkiin pääset linkistä


https://www.thinglink.com/scene/732503558317932546Opetus aloitetaan ensi viikolla ja palaute pyritään kysymään opiskelijoilta viimeistään maaliskuun lopulla, jotta ensimmäiset palautteet pystytään käsittelemään jo ennen kesää. Palaute tullaan myös raportoimaan Thinglinkissä erikseen!


Eli ei muuta kuin tutustumaan 3D-opetuksen maailmaan!


Hyvää hiihtolomaa!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.