perjantai 5. helmikuuta 2016

Uudenmaantien koulutalon yhden työkokonaisuuden raportti katsottavissa ThinglinkissäAiemmin tällä viikolla tuotiin esille, että Digihauki-hankkeen yksi työkokonaisuus "Osaamisen osoittaminen eri menetelmin"  koeponnistettiin. Nyt jokaisella on mahdollisuus tutustua tämän työkokonaisuuden raporttiin. Samalla voitte katsoa, millaisia videoita opiskelijat saivat aikaan.


Videoiden tarkoitus on siis opiskelijoiden osaamisen osoittaminen. Kaikki videoiden suoritteet arvioidaan erikseen opettajien puolesta, mutta jo nyt voidaan sanoa, että tämä menetelmä toimii erinomaisesti. Menetelmä palveli niin opiskeijaa, opettajia kuin koko koulutaloa tuoden uutta opetusmateriaalia tulevaisuuteen.


Raportti on julkaistu thinglinkin kautta ja pääset siihen seuraavan ohjeen mukaisesti:


1. Alla on linkki, joka vie Digihauen aikajanalle. Aikajana sisältää Uudenmaantien koulutalon hankesuunnitelman

2. Mene suunnitelmassa kohtaan osaamisen osoittaminen eri menetelmin ja paina vieressä olevaa linkkiä (näkyy pienenä pallona)

3. Pääset työkokonaisuuden yleiskuvaukseen, jonka lopussa on linkki "Katso työkokonaisuuden raportti tästä"

4. Pääset raporttiin, joka sisältää linkit videoihin. Raportti sisältää myös linkin Socrative-ohjelmaan, jossa luotiin opiskelijoille interaktiivinen tietotesti elimistön rakenteesta ja toiminnasta.


Eli ei muuta kuin tutustumaan!


https://www.thinglink.com/scene/732503558317932546Jos jokin asia herättää enemmän kiinnostusta tai kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä. Tällä tavoin saadaan hyvät asiat ja kokemukset jaettua mahdollisimman laajalti!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.