maanantai 6. kesäkuuta 2016

Virtuaalisairaalan kehittäminen

Uudenmaantien koulutalon työkokonaisuus "Virtuaalisairaalan nimikilpailu" on nyt saatu siihen pisteeseen, että uusi nimi on arviointia vailla valmis. Opiskelijoille ja henkilökunnalle toteutettiin kysely, jossa tiedusteltiin Virtuaalisairaalalle uutta nimeä sekä sisältötoivomuksia. Kokonaistavoitteenahan oli tuottaa Virtuaalisairaalasta koko ammatti-instituuttia hyödyntävä alusta.


Vastauksia saatiin kokonaisuudessaan 47. Sisältöehdotukset koskivat näyttösuunnitelmien ohjeistuksia sekä oppimispelien monipuolistamista. Toiveita kohdistettiin myös siihen, että erilaisia oppimisympäristöjä kuten Moodle ja Virtuaalisairaala voitaisiin yhdistää. Alusta koetaan siis hyödylliseksi ja ennenkaikkea potentiaaliseksi, mutta sisältöä halutaan ehdottomasti monipuolistaa.


Virtuaalisairaalan uudesta nimestä saatiin myös monta erilaista vaihtoehtoa. Nämä käydään vielä läpi työryhmän kanssa ja lopullinen päätös tehdään syksyyn mennessä, jolloin on tarkoitus myös lanseerata lopullinen nimi käyttöön.


Raporttia voi käydä vilkaisemassa


https://magic.piktochart.com/output/13972493-virtuaalisairaalan-nimikilpailuVirtuaalisairaala kehittyy siis tulevaisuudessakin enemmän ja enemmän käyttäjiensä näköiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.