maanantai 18. huhtikuuta 2016

Tutkinnon visualistaminen etenee

Uudenmaan koulutalon yksi työkokonaisuus "Tutkinnon visualistaminen" etenee pikkuhiljaa kohti itse tuotetta. Opiskelijoiden valokuvaus järjestettiin 14.4.2016 Uudenmaantien koulutalolla ja tulokseksi saatiin paljon erinomaisia valokuvia. Näiden avulla on tarkoitus luoda juliste, jossa näkyy opiskelijan eteneminen kohti ammattilaisuutta. Tämän lisäksi julisteeseen sisällytetään QR-koodeja, joiden avulla opiskelijat pääsevät lisäinfon äärelle esim. mobiililaitteillaan.


Kuvausaamusta tehtiin myös lyhyt koostevideo, joka on linkitettynä Digihauen Thinglink-seinälle. Tämän pääset katsomaan alla olevasta linkistä:


https://www.thinglink.com/scene/732503558317932546


Seuraava askel onkin sitten konkreettisen julisteen lopullinen suunnittelu ja tuottaminen. Aikataulullisesti pyritään siihen, että vielä kevään aikana Uudenmaantiellä saataisiin ensimmäinen versio arvioitavaksi ja sitä kautta paranneltavaksi. Lopullisesti koko tuotteen on tarkoitus olla opiskelijoiden käytössä syksyllä, kun uudet lähihoitajaopiskelijat aloittavat.


Kuvaukset tekivät aamusta erittäin hauskan ja erilaisen. Opiskelijat hyppäsivät projektiin täysillä mukaan, mikä mahdollisti koko homman onnistumisen. Opiskelijoiden kohdalla tulee vielä korostaa sitä, että he tekivät siis käytännössä kaiken: kuvauksien suunnittelun ja kuvaamisen, joka sisälsi niin valokuvaamisen kuin "mallina olonkin." Suurin kiitos koko kuuluu siis ehdottomasti heille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.