keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Uudenmaantien koulutalon Digihauki-pohja

Edellisessä blogikirjoituksessa tuotiin esille Uudenmaantien koulutalolla avattu Moodle-pohja nimeltä "Digihauki." Nyt tämän pohjan kohderyhmää olisi tarkoitus laajentaa niin, että myös muut hanketoimijat voisivat sitä halutessaan hyödyntää.


Digihauki-pohja sisältää siis kaikennäköisiä ohjeita ja vinkkejä digitaalisista opetusmenetelmistä. Jokainen opettaja voi itsenäisesti päättää hyödyntääkö jotain pohjassa olevaa materiaalia.


Alla olevasta linkistä pääset ohjeisiin!


https://prezi.com/k9qdfbnltfwp/ohjeet-digihauen-moodle-pohjaan/Huomioitavaa on, että tätä pohjaa on tarkoitus laajentaa koko ajan. Tähän liittyen opettajille tullaan järjestämään kysely aiheesta: "Mitä asioita toivoisit, että Moodlessa oleva Digihauki sisältäisi?"

Tämän jälkeen pohjaa pyritään laajentamaan siten, että näihin toivottuihin asioihin tehdään esimerkiksi ohjeita ja vinkkejä!


Mutta ei kuitenkaan saa unohtaa, että jokainen opettaja on oman opetuksensa herra. Eli jokainen digitaalinen menetelmä on vain apuväline, jota käyttämällä omaan opetukseen voisi kenties saada uudenlaista näkökulmaa. Eli kaiken, niin tämän Moodle-pohjankin, tarkoitus on vain auttaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.