perjantai 20. toukokuuta 2016

Virtuaalisairaalan nimikilpailu

Yksi Digihauen työkokonaisuuus Uudenmaantiellä oli nimeltään "Virtuaalisairaalan nimikilpailu." Tämä on nyt käynnistetty alun jälkeen todenteolla siten, että opiskelijoille ja opettajille on lähetetty kysely, jossa tavoitteena on tuottaa Virtuaalisairaalalle uusi nimi sekä sisältöä.


Miksi tällaista siis tehdään? Virtuaalisairaala on herättänyt paljon huomiota ja sen käytöstä ollaan erittäin kiinnostuneita! Tämä on tullut esille niin mediasta kuin muilta opettajilta (esim. Loukkopäivän koulutus).  Tämä on herättänyt myös ajatuksen siitä, että Virtuaalisairaalaa voitaisiin hyötykäyttää myös muussa kontekstissa kuin vain sosiaali- ja terveysalalla. Virtuaalisairaalan alusta mahdollistaa kuitenkin erittäin monipuolisia asioita alasta riippumatta. Tähän soppaan nimi VirtuaaliSAIRAALA koetaan turhan rajaavaksi.


Jotta työkokonaisuuteen saataisiin mukaan opiskelijanäkökulma (eli pääsääntöiset käyttäjät), kysely kohdistettiin ennenkaikkea heille. Tämä huomioitiin kyselyssä siten, että se tehtiin ohjelmalla, joka tukee vastaamista mobiililaitteella. Tämän lisäksi kyselystä tehtiiin todella lyhyt ja helppo vastata. Opiskelijoiden lisäksi kysely osoitettiin myös opettajille, jotta kokonaisuus olisi mahdollisimman läpinäkyvää.


Jotta vastauksia saataisiin mahdollisimman paljon kyselyyn lisättiin pieniä kannustimia, joilla opiskelijoiden vastausmotivaatiota pyritään lisäämään. Parhaimmalle nimiehdotukselle luvataan palkinto ja tämän lisäksi jokaisen vastanneen kesken arvotaan muutama leffalippu!! Eli vastaaminen todellakin kannattaa!!!!!


Vastaamisaikaa on 24.5 saakka, jonka jälkeen hankeryhmä käy käsiksi ehdotuksiin!! Ja tästä toteutuksesta raportoidaan taas edenpänä Thinglinkissä!


https://www.thinglink.com/scene/732503558317932546Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.